Telefon: 87 52 91 20
E-Mail: post@djfh.dk
Nyhedsbrev

Nyheder

25.05.2018
Tågen i bakkerne

Forestillinger gennemføres som planlagt

læs mere
03.04.2018
Stadig plads på et sommerkursus

Tilmeld dig nu hvis du vil være sikker på at få en af de sidste pladser!

læs mere
18.02.2018
Skal du med på Sølund festival?

Tilmeld dig nu hvis du vil være sikker på billet!

læs mere

Støt skolen

Nedskæringer i støtten til højskoler har store konsekvenser for os. Vi ser det som en særlig opgave at lave højskoleophold for alle – også udviklingshæmmede. Det giver dog nogle særlige udfordringer og ekstra udgifter, når vi vil anskaffe handicapegnede faciliteter på højskolen.

Nyt cykelskur

I vinteren 2015 blæste vores cykelskur omkuld under stormen. Det var gammelt og for småt, så med pengene fra forsikringen og indsamlede midler har vi kunnet bygge et nyt stort cykelskur i efteråret 2016.

Sådan gør du

Hvis du vil støtte os, kan du indbetale et beløb – alle beløb er velkomne – på kontonummer 9004 4582466845. Husk at opgive navn og adresse.

Fradrag

Får vi mindst 100 bidrag à minimum kr. 200 fra navngivne personer, betyder det ekstra meget for os.

Det betyder at vi kan beholde den såkaldte §8a-godkendelse, der gør, vi fortsat ses som en velgørende organisation. Bevarer vi godkendelsen kan du som bidragsyder få skattefradrag for dit bidrag.

Hvis du ved afgivelsen af bidraget oplyser dit CPR-nr. – eller, for virksomheder CVR-nr. – så sørger højskolen for, at SKAT får besked, og bidraget kommer således reelt kun til at koste omkring det halve.

Har du lyst til at gå mere aktivt ind i arbejdet for skolen kan du også melde dig ind i skolekredsen.