29.05.2017
Jul - Jul - Jul erstatter IT i alting

Vi gentager succesen fra sidste år!

Heidi Vølcker

Jeg er højskolens forstander, og jeg brænder for at udvikle en skole, der giver vores elever læring og livsglæde. Det er vigtigt for mig, at vores elever får gode oplevelser i trygge rammer. Jeg underviser i Sjov motion, Dans og Litteratur

Skriv til Heidi

Anders Bording

Jeg er skolens pedel.

Anette Nielsen

Jeg står for omsorgstimerne her på højskolen. Det vil sige at jeg vækker eleverne, barberer, vasker og nusser. Jeg hjælper også til ved den ugentlige rengøring. Desuden giver jeg også en hånd i køkkenet nogle timer om ugen, så jeg er lidt en "blæksprutte".

Bent Mikkelsen

Jeg underviser i musik, idræt, højskoleliv og praktiske fag. Jeg er god til at møde eleverne, hvor de er. Jeg får øje på kvaliteterne og evnerne hos den enkelte, og det bedste jeg ved er, når eleverne opdager at de kan noget, de ikke troede, de kunne.

Charlotte Borregaard

Jeg er lærer på højskolen og underviser blandt andet i madlavningsfaget krop & kost, i idræt samt i dansk/matematik.

Jeg er altid i godt humør og kombinerer det "alvorlige" med det sjove. Jeg er rigtig glad for mit arbejde på højskolen og for de fantastiske elever og kolleger.

Eigil Horn

Jeg er bidt af en gal fisker, og jeg er vild med at spille musik. Så jeg underviser blandt andet i udelivsfag og i musik. Herudover finder jeg ofte guitaren frem ved sociale lejligheder og spiller op til fællessang.

Helle Andersen

Jeg er højskolens forretningsfører. Det betyder at jeg er ansvarlig for højskolens administration, økonomi og regnskab og jeg holder styr på tilmeldinger og betalinger. Jeg sidder som regel på min pind, men kan rigtig godt lide at komme rundt i huset, og mærke højskolelivet der summer.

Skriv til Helle

Helle Colombani

Jeg er leder af skolens køkken.

Karen Winther

Jeg brænder for at undervise i billedkunst og kunsthåndværk. Blandt andet kan jeg godt li' fagene fordi de styrker elevernes kreativitet samtidig med, at de er et godt middel til at få styrket elevernes tro på sig selv.

Kasper Holde

Er du til udeliv og idræt? Har du mod på - og lyst til - at udfordre dig selv og rykke dine grænser? Så er mine fag noget for dig! I udeliv sover vi i shelters, laver tovbaner og fremstiller knive, smykker og værktøj rundt om bålet. Når vi har idræt får du med garanti sved på panden hvadenten vi spiller bold, svømmer , cykler eller tager en gakket stafet. Har du mod på endnu mere kan du melde dig til enten triathlon eller skolens hockeyhold.

Lone Rafn

Køkken

Lone Spang-Hansen

Jeg er lærer på højskolen og underviser i "Slå rod", "Krop & kost", og "Billedkunst". Derudover har jeg to valghold - "Livshistorier" og "Kærlighed og venskab". Mit fokus er på den enkelte elevs trivsel og det sociale sammenspil på højskolen. Jeg er løsningsorienteret og god til konflikthåndtering.

Lykke Marie Boserup

Køkken og rengøring.

Mai Wied Andersen

Jeg er kostvejleder og underviser de elever, der kommer til højskolen for at tabe sig og få en sundere livsstil. En anden ting jeg går meget i er drama, som jeg også underviser i. Jeg er helt vild med at være højskolelærer. Det at være omgivet af mennesker, som kan gøre en glad - selv på en gråvejrsdag. Jeg er vild med stevia og basket - og jeg vil gerne have styr på tingene.

Maren Schildt Rasmussen

Lærer.

Maria Brøste

Jeg er støttelærer og underviser i billedkunst, idræt og drama. Jeg har løbeskole med de elever, der gerne vil blive bedre til at løbe. Jeg er vild med at arbejde på højskolen, fordi der ikke er to dage der er ens - og fordi eleverne bare er SÅ skønne mennesker.

Ronni Barclay

Stig Møller Carlsen

Jeg underviser i IT- og medier, og på vores vildmarkskursus. Så har du lyst til at blive bedre til at bruge din computer, kamera, ipad, tablet eller mobiltelefon er det sammen med mig det foregår. På vildmarkskurset lærer du at klare dig selv i naturen, og vi tager blandt andet på vandreture og overnatter i det fri.

Det er også mig der hjælper hvis du har problemer med din telefon eller computer, og så står jeg for højskolens IT og markedsføring.

Skriv til Stig

Susie Mikkelsen

Køkken.

Thora Mikkelsen

Jeg er skolens receptionist og jeg har mange forskellige opgaver. Det er ofte mig der tager telefonen, tager imod elev-tilmeldinger og i det hele taget løser mange administrative opgaver. Det er også mig, der udbetaler lommepenge. Hvis der er noget du er i tvivl om i forbindelse med dit ophold på højskolen, så hjælper jeg dig med et smil.

Skriv til Thora

Vibeke Andersen

"Her kommer mutter med kost og spand" Jeg står for rengøringen i hele vores kæmpestore hus, så der er nok at tage fat på. Jeg står også for vaskeriet og giver en hjælpende hånd i køkkenet. Jeg boede faktisk på højskolen da jeg var barn, fordi min far arbejdede på Råmosegaard, som det hed dengang det fungerede som psykiatrisk institution for mange år siden.