ingen nyheder i denne liste

Regnskabs- og kontormedarbejder – 20 timer om ugen

Vi har en ledig stilling som regnskabs- og kontormedarbejder. Vi har brug for en meget alsidig medarbejder, der både arbejder selvstændigt og kan indgå i et samarbejde med skolens administrative medarbejdere og skolens øvrige medarbejderstab. Jobbet er afvekslende og kræver, at du er meget omhyggelig og at du har evnen og viljen til at omgås skolens elever. Arbejdstiden er primært indenfor almindelig kontortid, men da vi er en kostskole, kan arbejde på andre tidspunkter forekomme. Vi forventer, at vores kommende nye medarbejder deltager i særlige arrangementer såsom ankomst- og afslutningsdage for elever, gl. elevtræf, besøgsdage o.lign.

Den ideelle kandidat til jobbet:
  • Har uddannelse og erfaring indenfor regnskab
  • Har erfaring med kontorarbejde
  • Har en positiv indstilling
  • har lyst til at være en del af højskolemiljøet
  • er ikke bange for at bringe sig selv i spil
  • er alsidig og fleksibel og villig til at gi’ den en ekstra skalle
  • brænder for at være med til at skabe verdens bedste højskole
  • har en god forståelse for elever med særlige behov
Vi tilbyder:
  • masser af positive kolleger og elever
  • et afvekslende job, hvor ”rutine” er en by i Rusland
  • en høj grad af selv- og medbestemmelse
  • rammer, hvor du kan bruge dit talent og hjerteblod til at være noget for andre
  • smukke omgivelser og gode fysiske rammer
  • et job hvor hver eneste dag byder sjove oplevelser, som vi kan grine af sammen
  • muligheden for at blive en del af højskoleverdenen

Arbejdstiden er 20 timer om ugen.

De fleste af vores elever er udviklingshæmmede, så vores kommende kollega skal have lyst til at arbejde med en meget sammensat elevgruppe. Du skal have forståelse for mennesker med nedsat funktionsniveau. Det er vigtigt, du ikke er bange for at stille krav til eleverne.

Ansøgning sendes senest den 3. december, og vi holder ansættelsessamtaler i uge 49. Ansøgning kun på mail, og mærket ”Ansøgning”. Mailen sendes til skolens forstander, Heidi Vølcker, heidi@djfh.dk.