Telefon: 87 52 91 20
E-Mail: post@djfh.dk
Nyhedsbrev

ingen nyheder i denne liste

Dagens gang

Måltiderne
I løbet af en dag bliver der serveret seks sunde måltider.

På hverdage:
Kl. 8.00 morgenmad 
Kl. 9.30 formiddagspause
Kl. 12 middagsmad - altid varm mad
Kl. 15.00 eftermiddagskaffe 
Kl. 18.00 aftensmad
Kl. 21.00 aftenkaffe 

I weekenden kan du sove lidt længere, da der er morgenmad kl. 9.00. Nogle gange laver vi brunch om søndagen.

Du kan læse mere om maden og skolens kostpolitik her.

Undervisningen
En undervisningsdag på Djurslands Folkehøjskole starter kl. 08.30 med morgensamling og morgenvandring. Herefter er dagen opbygget i 2-timers moduler. Der er undervisning både formiddag, eftermiddag og om aftenen.

Aftenundervisningen er normalt valgfri, undtagen mandag aften efter en hjemrejseweekend og hver onsdag aften, hvor der er fællesaften med faget højskoleliv. Læs mere om fagene under "Kurser".

Køkkenhold og rengøring
En gang om ugen deltager du på køkkenholdet, der hjælper med oprydning og opvask. Onsdag gør du dit værelse rent. 

Det sociale liv
Når der ikke er undervisning, er der mulighed for mange forskellige aktiviteter. Du er velkommen til at bruge skolens mange faciliteter og faglokaler, bl.a. billedkunst, musik og computerrummet, men du har også adgang til skolens fitnesscenter, hvor der er meget forskelligt udstyr, f.eks. cykler, romaskiner, crosstrainer mm. Du er også velkommen til at spille bordtennes, bordfodbold eller spille på skolens wii-maskiner. 

Skolens ude-arealer bliver også flittigt brugt i fritiden. Her kan du gå, cykle eller løbe på skolens motionssti, hvor du undervejs kan tage en tur på trampolinen eller komme omkring skolens bålhytte og shelterslejr. 

Djurslands Folkehøjskole ligger midt på Djursland, med natur og historie på alle sider. Der er derfor rigtig mange muligheder for at få en oplevelse. Ikke langt fra skolen kører der jævnligt busser til Grenaa, Aarhus, Rønde og Ebeltoft. Men der er også rig mulighed for cykel- og vandreture i lokalområdet. Du kan blandt andet se Danmarks eneste bevarede ulvefælde få hundrede meter fra skolen.  I den nærliggende landsby, Tirstrup, er der blandt andet en Dagli'Brugs. Hver onsdag og fredag er der på højskolen salg af øklogiske sodavand, sunde alternativer til slik, hårshampoo mm., fra skolens egen lille kiosk.