Telefon: 87 52 91 20
E-Mail: post@djfh.dk
Nyhedsbrev

ingen nyheder i denne liste

Sverige forår 2020

I foråret 2020 har du mulighed for at komme med på skitur til Sverige. Turen ligger i uge 6 og er et tilbud til elever, der tager et langt ophold på Djurslands Folkehøjskole.

Skituren går til Isaberg, hvor vi skal stå på alpin-ski. Det vil sige, at vi skal køre ned ad bakke, og der kommer fart på. Derfor er det et krav, at du har mod på at prøve dine grænser af, og at du kan holde til at give den gas fire dage i træk.

Vi har skaffet nogle dygtige instruktører, som nok skal hjælpe dig med at komme godt i gang med at stå på ski. Også selvom du ikke har prøvet det før!

Vi skal bo i store hytter og hygge os sammen om aftenen med lækker mad, fællessang og dagens bedste historier fra pisten.

Praktiske oplysninger

Prisen for skituren til Isaberg er kr. 5.500 pr. person. Prisen dækker transport, overnatning, alle måltider, liftkort, skiinstruktør og undervisning. Vi kommer til Sverige i minibusser og tager færgen fra Grenå til Varberg. Afrejse fra højskolen er søndag den 5. februar og vi kommer tilbage torsdag den 9. februar.

Husk at studieturene kun er for elever, der er tilmeldt forårets kursus på højskolen i 12 til 23 uger og at den anførte pris kommer udover prisen for selve højskole-opholdet.

Forårets lange kursus begynder søndag den 5. januar - men der er også mulighed for løbende optag, hvis der er ledige pladser

Mere detaljerede oplysninger om rejseen til Sverige - og om vore kurser - kan fås ved henvendelse til højskolen, hvor du også kan tilmelde dig. Ring på 87 52 91 20 eller send en mail til post@djfh.dk

 Hent folder om turen som PDF